Fri frakt når du handler for 2000 kr / Rask levering

Genacol, 90 kapsler

  • 359 kr

Produktet er dessverre midlertidig utsolgt

Genacol®, 100 % kollagen. 90 kapsler

Collagen er limet som binder kroppen sammen og tjener som støtdemper i alle ledd. 30% av kroppsmassen består av kollagen og finnes i alt bindevev. Uten Collagen ville kroppen stort sett bestå av bein og sener. Støtdemperne, det vil si leddbrusken består av ca 70% collagen.

Til sammenligning finner en ca 1% Glucosamin i leddbrusken.

Økende alder fører ofte til smerter i ledd. Dette er helt naturlig fordi kroppens egen produksjon av collagen avtar fra 30-års alderen, med ca 1-2 % i året.

Derfor er det lett å forstå at et collagentilskudd kan hjelpe dine støtdempere å fungere bedre.

På samme måte får huden flere rynker etter som collagen utgjør 70% av din hud. Med mindre collagen mister huden evnen til å holde på væsken. Derfor blir huden mindre spenstig med alderen. Mangel på collagen fører derfor til flere rynker. Det er ikke tilfeldig at flere kjente antirynkekremer inneholder collagen.

Ett tilskudd av collagen fyller derfor huden så å si innenfra.

Genacol inneholder det vi kaller hydrolyserende collagen. Dette er et protein som består av 19 aminosyrer. Produktet er godkjent som kosttilskudd av myndighetene i Europa og i øvrige berørte land.

På grunn av den patenterte, unike produksjonsprosessen, som gjør collagenet superpotent, så tas 98% av proteinet opp av kroppen. (høy bilotilgjengelighet)

Dette betyr effektivt opptak og rask effekt av kosttilskuddet.

Samtidig som dette kosttilskuddet tilfører collagen, stimuleres kroppens egen produksjon av samtlige 5 collagentyper, som trengs i kroppens ulike deler.

Tre kapsler Genacol før sengetid og en time etter måltid, gir best resultat. Det er viktig at du drikker minst 1 ½ liter vann dagen etter. Genacol kan også tas før frokost, med litt redusert effekt.

Det kan ta noen uker før ønsket effekt oppnås.

Genacol bør tas sammen med C-vitamin, for bedre opptak. 

Les om bruker-erfaringer med Genacol


Urilan

209 kr

-70% - Garcinia Cambogia, 5:1 extract, 80 mg

Varen er dessverre midlertidig utsolgt

Choline & Inositol, 100 kapsler

Varen er dessverre midlertidig utsolgt

Lady-Plus

Varen er dessverre midlertidig utsolgt