Fri frakt når du handler for 2000 kr / Rask levering

Olivenblad-ekstrakt 500 mg. - East Park

  • 1 069 kr
  • 750 kr

Produktet er dessverre midlertidig utsolgt

East Park Olivenblad-ekstrakt 500 mg. - 180 kapsler

Vegetabilske kapsler med Olivenbladekstrakt, naturens eget antibiotikum, kan bidra til å styrke immunforsvaret og kan også tas forebyggende.

Oliventreet er helt fra oldtiden anerkjent som en god matkilde og for sin forebyggende kraft mot sykdommer. Olivenolje og selve olivenfrukten er de mest anvendte, men selve olivenbladet har også mange interessante egenskaper. East Park Olivenbladekstrakt er et 100% naturlig produkt med vegetabilske kapsler. Det styrker immunforsvaret og kan også tas forebyggende.

Oleuropein er det mest konsentrerte stoffet i bladene. Dette er et sterkt antimikrobielt stoff som hemmer veksten av sykdomsfremkallende mikroorganismer (patogener). Det er blitt testet mot virus, bakterier, parasitter, sopp og gjærsopp.

Gjennom mange års forskning prøvde vitenskapsmenn å løse problemet med at olivenbladekstrakt bandt seg til serumet i blodet. I løpet av noen minutter ble dette inaktivt fordi kroppen identifiserte en kraftig ingrediens i olivenbladet som et fremmedlegeme.

I 1995 løste East Park Research problemet og fikk verdenspatent på sin produksjonsprosess. Dette har gjort at produktet nå er verdens mest solgte olivenbladekstrakt. Også norske naturterapeuter anbefaler nettopp Olivenbladekstrakt fra East Park fordi dette produktet fungerer aller best.

 

Ingrediensermengde% av RI
Olivenbladekstrakt, vegetabilsk kapsel (cellulose).

Olivenbladekstrakt500 mg
herav oleuropein97 mg

-50% Now Food 250 mg. DHA, 120 kapsler

Varen er dessverre midlertidig utsolgt

-70% - Garcinia Cambogia, 5:1 extract, 80 mg

Varen er dessverre midlertidig utsolgt

Lax Plus

Varen er dessverre midlertidig utsolgt