Fri frakt når du handler for 2000 kr / Rask levering

Epsom-salt, 250 gr.

  • 95 kr

Produktet er dessverre midlertidig utsolgt

200 gr. Epsom-salt (Magnesium sulfat). Ren, farmasøytisk kvalitet (Fcc) Til utvortes bruk.

Epsom-salt (også kjent som Bittersalt, Engelsk salt) er oppkalt etter den engelske byen Epsom, hvor saltet i sin tid ble framstilt ved å koke det spesielle, mineralrike vannet som finnes i nærheten av denne byen. De spesielle egenskapene til dette saltet er velkjente – spesielt brukes det på grunn av den muskelavslappende og avgiftende effekten.

Epsomsalt brukt i badevannet, er kjent som muskelavslappende og avgiftende og etterlater huden bløt og smidig. Det har en fantastisk evne til å trekke ut giftstoffer fra kroppen uten å suge ut vannet.

Bruk så varmt vann som du klarer i badekaret. Tilsett en stor kopp (ca. 150-200 g) Epsomsalt. Ca. 50 gr. til fotbad. Tilsett gjerne eteriske oljer, som Lavendel eller lignende.

Første gangen bør du begrense badet til 10 minutter, etter hvert kan du øke til 15-20 minutter. Ikke bruk såpe sammen med saltet, ta heller evt. en vanlig dusj med såpe først for så å avslutte med et Epsom bad. Ikke skyll deg etter badet, og la kroppen helst lufttørke. Du kan også bruke det som fotbad.

Etter et bad kan man oppleve til dels sterke avgiftningsrekasjoner i form av f.eks økt svette og hodepine, i verste fall kvalme og svimmelhet. De er derfor viktig å starte forsiktig, spesielt dersom du i tillegg benytter kosttilskudd for avgiftning av kroppen (soppdrepende midler etc). Man kan også bli døsig og trett, så det kan være en god ide å ta Epsom-bad like før sengetid.

Epsomsalt bør ikke brukes av gravide og epileptikere eller om du har hjertelidelse eller veldig høyt blodtrykk. Konferer evt. med lege.

Klyster-sprøyte i silikon

Varen er dessverre midlertidig utsolgt

100 stk tomme Veg-kapsler, str. "00"

Varen er dessverre midlertidig utsolgt