Fri frakt når du handler for 2000 kr / Rask levering

Prøvetilbud! 5 stk. X39 stamcelle-plaster

  • 240 kr

Produktet er dessverre midlertidig utsolgt


Bli kjent med X39  stamecelleplaster - kjøp 5, betal for 3!  (Vær obs på at X39 plasteret er en del dyrere enn de andre plastrene)

X39 plasteret er en enestående teknologi og det eneste produkt i hele verden, som kan hjelpe kroppen med å produsere sunne, naturlige og yngre stamceller.

Denne teknologien i X39 slår alle rekorder i fantastiske bruker-anmeldelser.  X39 er svært trygt å bruke, utrolig effektivt og rimelig i bruk. Stamcelle-plasteret hjelper faktisk kroppen din med å danne peptidet GHK-Cu, som er den drivende kraften til produsere stamceller helt naturlig,  

Plastrene er klassifisert som medisinsk utstyr og godkjent av EU. Klinikker og sykehus i 28 EU-land er på vei til å ta i bruk denne spesielle teknologien.

Plastrene inneholder kun naturlige og ufarlige organiske stoffer, aminosyrer, vann og oksygen – INGEN former for kjemikaler eller medisin.   

Det er ingenting som trenger inn i kroppen annet enn frekvensstimuli. 

Brukerveiledning følger i pakken.


Les mer om X39 plasteret og se videoer med personer som forteller om sine bruker-erfaringer.

I en privat Facebook-gruppe får du tilgang til en rekke behandlings-protokoller du enkelt kan utføre selv: Detox-protokoll, Lekk tarm-protokoll, Allergi-protokoll, Binyre-protokoll, Vektkontroll-protokoll. etc. Gruppen har 21500 medlemmer fra hele verden, bestående av akupunktører, leger og kiropraktorer, som anmelder og diskuterer denne unike behandlingsmetoden. 

Gruppen er privat, så ta kontakt via Facebook eller send oss en melding med kontaktskjemaet her, om du ønsker tilgang.  


Lifewave plastre har ikke til hensikt å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre sykdom. 

Har du alvorlige helseplager, bør du alltid konsultere kvalifisert helsepersonale.