Lave priser / Rask levering

Lifewave energi-plastre

   Ved uballanse, blokkeringer og smerter - på kroppens egne premisser. 


                  

   Akupunkturbehandling med nåler virker utmerket som forebygging og behandling for en rekke helseproblemer, men visste du at det er en enklere måte å oppnå like bra - og i noen tilfeller bedre - resultater på, som du attpåtil kan utføre hjemme? 


  Plastrene har vært i bruk siden 2004 og selges i 116 land, verden over.


  Energi-terapi er et område som spenner over en rekke komplementære behandlings-metoder, herunder akaupunktur, soneterapi, akupressur, lysterapi etc. Felles for alle disse er at de benytter kroppens energibaner, som er kjent fra tradisjonell, kinesisk medisin - de såkalte meridianbaner. 
Når vi går ut i solen, vet de fleste godt at en frekvens av lyset vil få kroppen til å produsere D-vitamin. Dette er et perfekt eksempel på hvordan en energi-frekvens - i dette tilfellet lys - kan sette i gang en kjenisk endring i kroppen. Meridianene leder lys ekstremt effektivt.

  For at kroppen skal kunne reagere overfor lyset, har cellene våre noen såkalte foto-mottagere. Dette betyr at de kan motta fotoner av lys og selv-produsere kjemiske endringer, når det er forskjellige lys-frekvenser til stede.

Plastrene benytter kroppens egne infrarøde frekvenser og stimulerer på denne måten kroppens selvhelbredende krefter i opptil 24 timer.denne måten kan man oppnå veldig raske og ofte varige resultater.  
   De forskjellige plastrene fra LifeWave kombinerer mer enn 5000 år gamle teknikker med ny og avansert nano-teknologi. Plastrene plasseres enten direkte på akupunkturpunkterne eller i nærheten av disse - etter spesielle retningslinjer. 
De aktiveres i det de festes på kroppen og stimulerer de forskjellige punktene på meridianene - altså en form for akupunktur, men uten bruk av nåler. Stimulering av akupunturpunkter og meridianer er en virkningsfull måte å støtte og optimalisere kroppens egen helbredelses-mekanismer.  

Plastrene er svært enkle i bruk og har effekt opptil 36 timer, avhengig av hvor belastet kroppen er når man begynner å behandle. De fleste plastrene skal brukes på dagtid, men noen få har best effekt mens man sover. Det følger nøye beskrivelse av hvilke punkter som skal behandles med de forskjellige typene.

  

I facebook-gruppen får du tilgang til en rekke behandlings-protokoller du enkelt kan følge: Eks. vis: Detox-protokoll, Lekk tarm-protokoll, Allergi-protokoll, Facelift-protokoll, Binyre-protokoll,  Smerteprotokoll, Vekttaps-protokoll etc. 

Gruppen har 18000 medlemmer fra hele verden, bestående av akupunktører, leger og kiropraktorer, som anmelder denne unike behandlingsmetoden. Gruppen er privat, så ta kontakt på Messenger eller send oss en melding via kontaktskjemaet her, om du ønsker tilgang.
   Stamceller er en unik type celler som er ansvarlige for reparasjon av skade og vedlikehold av vev i kroppen, og etter 60 års ålderen har nivåene av med mer enn 60%. 

Forskere håper at stamcellene kan brukes til å kurere stadig flere sykdommer og til å lage nye organer. Men forskning på slike celler har vært omstridt i flere tiår.  

X39 plasteret er en enestående teknologi og det eneste produkt i hele verden, som kan hjelpe kroppen med å produsere sunne, naturlige og yngre stamceller.


v
   Denne teknologien i X39 slår alle rekorder i fantastiske bruker-anmeldelser.  X39 er svært trygt å bruke, utrolig effektivt og rimelig i bruk. Stamcelle-plasteret hjelper faktisk kroppen din med å danne peptidet GHK-Cu, som er den drivende kraften til produsere stamceller helt naturlig,  

Plastrene er klassifisert som medisinsk utstyr og godkjent av EU. Klinikker og sykehus i 28 EU-land er på vei til å ta i bruk denne spesielle teknologien.

Hva inneholder plastrene?

     Plastrene inneholder naturlige og ufarlige organiske stoffer, aminosyrer, vann og oksygen – INGEN former for kjemikaler eller medisin.   

     Det er ingenting som trenger inn i kroppen annet enn frekvensstimuli. 


https://youtu.be/TRDS4MB_p-g

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.  Her er Don og Sandy's fantastiske historie og en rekke andre bruker-anmeldelser og info-videoer om Lifewave plastrene.  

   Plastrene ble opprinnelig utviklet som et produkt til de amerikanske Navy Seals, og skulle bidra til maks ytelse under ekstreme forhold på oppdrag rundt om i verden. 

    
Hvorfor regnes Glutathione som kroppens viktigste antioksidant? 

Hvorfor er det så viktig for avgiftningen?

Hvorfor er det ikke er tilstrekkelig å ta det som et vanlig kosttilskudd?  Her er Don og Sandy's fantastiske historie og en rekke andre bruker-anmeldelser og info-videoer om Lifewave plastrene.

Glutathione er kroppens viktigste intracellulære antioksidant det viktigste molekylet for å transportere bort giftstoffer. Leveren har et fantastisk rensesystem som ved hjelp av enzymer bryter ned eller omformer emner for at disse skal kunna utsondres eller brukes av kroppen. Dette foregår i to faser; Fase 1 och Fase 2. For at disse fasene skal fungere som det er tenkt, så kreves en rikelig tilgang av vitaminer, mineraler og antioxidanter. Glutathione er en hovedkomponent i fase 2 av leveravgiftningen.  

GLUTATHIONE OG KRONISKE SYKDOMMER 

Det finns en sterk kobling mellom lave blodverdier av glutathione och de flesta kroniske sykdommer man har studert. L-glutathione er i likhet med metionine och cystein en svovelbærende aminosyre og avgifter kroppen for tungmetaller. Den er spesielt kjent for sin evne til å drive ut kvikksølv, bly, arsenikk och kadmium fra kroppen. Redusert glutathione-produksjon kan komme av dårlig kosthold eller sykdom, men også aldring påvirker produksjonen, og den synker drastisk fra 40-årene. Glutathione fungerer innvendig i cellene og skyller ut de frie radikalene som dannes gjennom normale celleprosesser. I tillegg til antioksidantegenskapene er glutation viktig i avgiftning på cellenivå og særlig i leveren og i nyrene, men også i lungene og tarmene. Glutathione er dessuten avgjørende for produksjon og reproduksjon av den typen hvite blodceller som kalles NK-celler, «natural killer-cells». Disse er svært viktige i kroppens immunforsvar. 

LifeWave plastre har ikke til hensikt å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre sykdom. 

Har du alvorlige helseplager, bør du alltid konsultere kvalifisert helsepersonale.