Fri frakt når du handler for 2000 kr / Rask levering

Lifewave energi-plastre

   Ved uballanse, blokkeringer og smerter - på kroppens egne premisser. 

  Har vært i bruk siden 2004 og selges i 116 land, verden over.

                     Akupunkturbehandling med nåler virker utmerket som forebygging og behandling for en rekke helseproblemer, men visste du at det er en enklere måte å oppnå like bra - og i noen tilfeller bedre - resultater på, som du attpåtil kan utføre hjemme? 


  Energi-terapi er et område som spenner over en rekke komplementære behandlings-metoder, herunder akupunktur, soneterapi, akupressur, lysterapi etc. Felles for alle disse er at de benytter kroppens energibaner, som er kjent fra tradisjonell, kinesisk medisin - de såkalte meridianbaner. 
Når vi går ut i solen, vet de fleste godt at en frekvens av lyset vil få kroppen til å produsere D-vitamin. Dette er et perfekt eksempel på hvordan en energi-frekvens - i dette tilfellet lys - kan sette i gang en kjemisk endring i kroppen. Meridianene leder lys ekstremt effektivt.

  For at kroppen skal kunne reagere overfor lyset, har cellene våre noen såkalte foto-mottagere. Dette betyr at de kan motta fotoner av lys og selv-produsere kjemiske endringer, når det er forskjellige lys-frekvenser til stede.

Plastrene benytter kroppens egne infrarøde frekvenser og stimulerer på denne måten kroppens selvhelbredende krefter i opptil 24 timer.denne måten kan man oppnå veldig raske og ofte varige resultater.

  
   De forskjellige plastrene fra LifeWave kombinerer mer enn 5000 år gamle teknikker med ny og avansert nano-teknologi. Plastrene plasseres enten direkte på akupunkturpunkterne eller i nærheten av disse - etter spesielle retningslinjer. 
De aktiveres i det de festes på kroppen og stimulerer de forskjellige punktene på meridianene - altså en form for akupunktur, men uten bruk av nåler. Stimulering av akupunturpunkter og meridianer er en virkningsfull måte å støtte og optimalisere kroppens egen helbredelses-mekanismer.  

Plastrene er svært enkle i bruk og har effekt opptil 48 timer, avhengig av hvor belastet kroppen er når man begynner å behandle. De fleste plastrene skal brukes på dagtid, men noen få har best effekt mens man sover. Det følger nøye beskrivelse av hvilke punkter som skal behandles med de forskjellige typene.

   I en privat Facebook-gruppe får du tilgang til en rekke behandlings-protokoller du enkelt kan utføre selv: Detox-protokoll, Lekk tarm-protokoll, Allergi-protokoll, Binyre-protokoll, Vektkontroll-protokoll. etc. Gruppen har 18500 medlemmer fra hele verden, bestående av akupunktører, leger og kiropraktorer, som anmelder og diskuterer denne unike behandlingsmetoden. 

Gruppen er privat, så ta kontakt via Facebook eller send oss en melding med kontaktskjemaet her, om du ønsker tilgang.  

    Stamceller er en unik type celler som er ansvarlige for reparasjon av skade og vedlikehold av vev i kroppen, og etter 60 års ålderen har nivåene av med mer enn 60%. 

Forskere håper at stamcellene kan brukes til å kurere stadig flere sykdommer og til å lage nye organer. Men forskning på slike celler har vært omstridt i flere tiår.  

X39 plasteret er en enestående teknologi og det eneste produkt i hele verden, som kan hjelpe kroppen med å produsere sunne, naturlige og yngre stamceller.


   Denne teknologien i X39 slår alle rekorder i fantastiske bruker-anmeldelser.  X39 er svært trygt å bruke, utrolig effektivt og rimelig i bruk. Stamcelle-plasteret hjelper faktisk kroppen din med å danne peptidet GHK-Cu, som er den drivende kraften til produsere stamceller helt naturlig,  

Plastrene er klassifisert som medisinsk utstyr og godkjent av EU. Klinikker og sykehus i 28 EU-land er på vei til å ta i bruk denne spesielle teknologien.

Hva inneholder plastrene?

  Plastrene inneholder naturlige og ufarlige organiske stoffer, aminosyrer, vann og oksygen – INGEN former for kjemikaler eller medisin.   

Det er ingenting som trenger inn i kroppen annet enn frekvensstimuli. 
   Plastrene ble opprinnelig utviklet som et produkt til de amerikanske Navy Seals, og skulle bidra til maks ytelse under ekstreme forhold på oppdrag rundt om i verden. 


  Her er Don og Sandy's fantastiske historie og en rekke andre bruker-anmeldelser og info-videoer om Lifewave plastrene.

Hvorfor regnes Glutathione som kroppens viktigste antioksidant? 

Hvorfor er Glutathione så viktig for avgiftningen?

Hvorfor er det ikke er tilstrekkelig å ta Glutathione som et vanlig kosttilskudd?Gå til butikken for å bestille prøver av plastrene fra oss


Bestill plastrene til laveste pris direkte fra Lifewave 


Kontakt oss via butikken eller send oss en melding på Facebook, for mer informasjon om plastrene


   LifeWave plastre har ikke til hensikt å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre sykdom. 

Har du alvorlige helseplager, bør du alltid konsultere kvalifisert helsepersonale.