Fri frakt når du handler for 2000 kr / Rask levering
X39 stamcelle-plaster

Denne teknologien slår alle rekorder i fantastiske bruker-anmeldelser. 

Videoen er med dansk tale
bbnnn

   Stamcelle-plasteret hjelper kroppen din med å danne peptidet GHK-Cu, som er den drivende kraften til produsere stamceller helt naturlig, 

Det er svært trygt å bruke og inneholder ingen stoffer som trenger gjennom huden.

Plastrene er klassifisert som medisinsk utstyr og godkjent av EU.

   Mens universiteter og forskere verden over har studert og dokumentert fordelene og løftet om det naturlige GHK- Cu peptid, er fortsatt ingen tilskudd eller injeksjoner med GHK-Cu godkjent. Lifewave er det eneste selskapet som har utviklet en eksklusiv og patentert teknologi som sikkert og naturlig hever nivået av GHK kobber i kroppen. 

X39 er et bokstavelig talt eneståene plaster og Mange opplever utrolige resultater bare ved å bruke kun X39, men det inngår også i en rekke behandlings-protokoller og brukes da i kombinasjon med andre plastre.

 

   GHK-Cu ble oppdaget av Dr. Loren Pickart i 1973 og siden da gjorde han det til sitt livs misjon "å informere verden om GHK s muligheter til å forbedre menneskers sunnhet og redusere de menneskelige sykdommene". GHK-Cu har blitt forsket mye på i løpet av de siste par ti-år er og det er fastslått at det nullstiller over 30% av genene i kroppen til en friskere tilstand, mens det  øker mengden av dine egne stamceller.


   Stamceller er en unik type celler som er ansvarlige for reparasjon av skade og vedlikehold av vev i kroppen, og etter 60 års ålderen har nivåene av med mer enn 60%. 

Forskere håper at stamcellene kan brukes til å kurere stadig flere sykdommer og til å lage nye organer. Men forskning på slike celler har vært omstridt i flere tiår.  

X39 plasteret er en enestående teknologi og det eneste produkt i hele verden, som kan hjelpe kroppen med å produsere sunne, naturlige og yngre stamceller.


 Det er spesielt 2 punkter på kroppen som brukes til X39

  1. CV6. Punktet ligger 3 fingerbredder rett under navlen
  2. GV14. Punktet ligger midt på nakke-knokkelen som stikker ut mest når du bøyer hodet framover. Plasteret bør sitte på 12-16 timer, dag eller natt og må fjernes minimum 8 timer hvert døgn. 


Helsekost1.com     Kontakt  oss  

2020